ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ!

 

Τραγανοί λουκουμάδες

ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αντί για μέλι, περιχύνουμε τους λουκουμάδες με μερέντα, την οποία πρώτα ζεσταίνουμε ελαφρώς για να την κάνουμε πιο υγρή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ

Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Τα ελαφριά της άνοιξης

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ

Το ανοιξιάτικο κατσικίσιο γάλα (από Μάρτιο έως Ιούνιο) είναι πλούσιο σε αρώματα και με γεύση πιο ντελικάτη, αφού λόγω καλοκαιρίας τα ζώα βόσκουν ελεύθερα στη φύση και τρέφονται κυρίως με χλωρές τροφές.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ