nor_somelie154

Ο σομελιέ προτείνει #15

Κείμενο: Άρης Σκλαβενίτης

Η μετάγγιση είναι μια διαδικασία που απολαμβάνουν οι περισσότεροι οινόφιλοι. Έχει όμως ουσία ή είναι απλώς του φαίνεσθαι;

nor_book_1

Μια γεωγραφία της κυπριακής κουζίνας

Κείμενο: Χριστίνα Τζιάλλα

Για τους αμύητους στην κυπριακή κουζίνα αυτό το βιβλίο κομίζει γνώση και νοστιμιά μέσα από απλές, καθημερινές συνταγές –παραδοσιακές, αλλά και σύγχρονες–, που βασίζονται στη λιτή αλλά και σοφή «κουζίνα της επιβίωσης» της Κύπρου. Η συγγραφέας του Μαριλένα Ιωαννίδου είναι και ερευνήτρια και συνταγογράφος στον Γαστρονόμο Κύπρου. Από αυτόν τον μήνα είναι και η νέα συνεργάτιδά μας.

Περισσότερα