nor_trataexot

Ρομποτική στη σαρδέλα

ΝΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η σαρδέλα Trata και το καλαμάρι Flokos, οι cult ελληνικές κονσέρβες της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου, μπαίνουν στο τραπέζι μας περισσότερα από σαράντα χρόνια. Με τη νέα γενιά στο πηδάλιο, με επενδύσεις στην τεχνολογία και με περιβαλλοντική συνείδηση, καταφέρνουν να κρατούν την οικογενειακή βιομηχανία στην πρώτη γραμμή.

nor_maltezos_evia36

Η fromagerie της Εύβοιας

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σεβρ κροτέν (ημίσκληρο), σεβρ με μύκητα, με φυσική στάχτη αμπελιού, με βότανα, με πιπέρια, παρασκευάζονται σε ένα μικρό τυροκομείο όχι της Γαλλίας, αλλά της Ελλάδας.

Περισσότερα