Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)

Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο γλυκό φθινόπωρο έφτασε!

Επιστροφή στο σχολείο

Η Νίκη Χρυσανθίδου μας δίνει νόστιμες ιδέες για το κολατσιό των παιδιών στο διάλειμμα, από λουκανικόπιτες μέχρι πεϊνιρλί με έτοιμη ζύμη


Παιδικό πάρτι

Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)-1

Τούρτα με γεμιστά μπισκότα, γλυκά σάντουιτς, καραμελωμένο ποπ κορν αλλά και αλμυρά κεράσματα για τα γενέθλια των μικρών μας φίλων


Μίνι αφιέρωμα: γλυκά με μήλο

Εύκολες μηλόπιτες, τρουφάκια, κρέμα κατσαρόλας και “τουρλού” με μήλα και τραγανά κομμάτια ζύμης


Σοκολάτα κάθε μέρα

Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)-2

Τούρτα σοκοφρέτα, μπράουνι-μωσαϊκό, μπισκότα κρακελέ και άλλες νόστιμες και εύκολες συνταγές με σοκολάτα


Οι δικές σας συνταγές

Μια νέα στήλη στην οποία παρουσιάζουμε συνταγές από τους αναγνώστες μας. Σε αυτό το τεύχος: κέικ με milko, μηλόπιτα σε φόρμα του κέικ και μαρμελάδα μήλο, καρότο, μανταρίνι.


Άλλα κόλπα με φρούτα

Σουβλάκια με φρούτα, σπιτική σανγκρία, εντυπωσιακές γρανίτες με φέτες φρούτων και παγωτό μόνο με ένα υλικό!


Τα μαμαδίστικα

Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)-3

Παραδοσιακές εύκολες και νόστιμες συνταγές της μαμάς από ραβανί μέχρι καρυδόπιτα


Γρήγορα & απλά

Ρολά με ζύμη πίτσας, φουρνιστή κρέμα με σταφύλια, πατσαβουρόπιτα και άλλες γρήγορες συνταγές για μικρούς και μεγάλους


Δημιουργίες με ζαχαρόπαστα

Ζάχαρη & Αλεύρι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017 (Τεύχος 27)-4

Βήμα-βήμα μια τούρτα κουκουβάγια για παιδικά γενέθλια


Χωρίς φωτιά

Απλά γλυκά που δεν χρειάζονται ψήσιμο, από τρουφάκια μέχρι τσίζκεϊκ

 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 8 Σεπτεμβρίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή