Μπριζολάκια μαύρου χοίρου

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.

Εύκολο / Προετοιμασία:Χρόνος:

Υλικά για 8 μερίδες

  • 2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
  • χοντρό αλάτι
  • θυμάρι

Διαδικασία

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή