Σαρακοστή με στιλ

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ξεχωριστό πιάτο και νηστίσιμες λιχουδιές επιστρέφουν αυτή την εποχή στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Συγκεκριμένα, o Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης θα ετοιμάζει για εσάς έως και τις 26 Απριλίου μια εξαιρετική σούπα κακαβιά με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο GB Roof Garden Restaurant.

Επίσης, στο Winter Garden City Lounge θα μπορείτε, έως και τις 27 Απριλίου, να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί συνοδεία νηστίσιμων παραδοσιακών λουκουμάδων ή χαλβά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή